تشدید نظارت بر بازار قم همزمان با شب یلدا
همزمان با فرا رسیدن آیین سنتی شب یلدا و مراجعه مردم برای خرید کالاهای مورد نظر خود برای استفاده در این شب، مسئولان نهادهای نظارتی همچون سازمانهای جهاد کشاورزی و صمت قم اعلام کردند: در همین راستا روند کنترل و نظارت بر فعالیت بازار استان با استفاده از گروههای بیشتر بازرسی، تشدید شدهاست.
به گزارش کاتنا، رییس سازمان جهاد کشاورزی قم در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، پیرامون این موضوع بیان داشت: طرح تشدید فعالیت گشتهای نظارتی سازمان جهاد کشاورزی با همکاری سایر نهادهای متولی برای کنترل بازار استان در شب یلدا از تاریخ ۲۶ آذر ماه آغاز شده و تا پنجم دی ماه این طرح ادامه خواهد داشت.
محمد رضا حاجی رضا با بیان این که مردم قم میتوانند در صورت مشاهده گرانفروشی، عدم درج قیمت و عدم صدور فاکتور فروش موارد را از طریق تماس با تلفن ۳۶۷۰۱۸۲۱ گزارش کنند، افزود: اولویت کاری بازرسان در این طرح، نظارت بر فعالیت واحدهای عرضه کننده شیرینی و آجیل و همچنین میوه و ترهبار است که مردم در این ایام به مناسبت شب یلدا، بیشتر برای خرید آن به بازار مراجعه میکنند.
وی با اشاره به اینکه هدف اصلی ما از اجرای این طرح رفاه حال همشهریان است، ادامه داد: روند نظارت بر بازار استان در این ایام به صورت شبانهروزی انجام میشود و با همکاری سازمان صمت و اتاق اصناف و سایر دستگاههای همکار در این خصوص، موارد گزارش شده به سرعت مورد بررسی و پیگیری قرار میگیرد.
تشدید نظارت بر واحدهای صنفی در شب یلدا با اجرایی طرح نظارتی شب یلدا
معاون بازرسی ونظارت صنعت ، معدن و تجارت قم نیز در این رابطه بیان داشت، مطابق هر سال طرح نظارتی ویژه شب یلدا اجرا شد و امسال نیز از ۲۱ آذرماه هم زمان با سراسر کشور شاهد اجرای طرح نظارت بر بازار شب یلدا به صورت مشترک توسط ادارات جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف هستیم.
سیاوش فولادی وندا افزود: در این طرح همه روزه بازرسان مربوطه در قالب گشت مشترک از واحدهای صنفی بازرسی کرده و در صورت مشاهده تخلف با واحد صنفی برخورد مینمایند.
وی ادامه داد: از شهروندان گرامی درخواست میکنیم در صورت مشاهده تخلفاتی از قبیل گرانفروشی، عدم درج قیمت و عدم صدور صورتحساب و دیگر موارد، موضوع را با تلفن ۱۲۴ مرکز پاسخگویی وزارت صمت گزارش نمایند.
گفتنی است در آستانه شب یلدا و متعاقب آن افزایش تقاضا برای خرید کالاهای مرسوم و پر مصرف، موجب میشود این ایام به لحاظ مباحث نظارتی از اهمیت و حساسیت ویژهای برخوردار باشد.
به همین دلیل شاهد اجرای طرحهای نظارتی وافزایش گشتهای بازرسی از واحدهای صنفی بهویژه واحدهای عرضه کننده کالاهایی از قبیل خشکبار، آجیل، میوه و تره بار و شیرینی هستیم، در همین رابطه فعالیت بازرسان تشدید شده و بهصورت مداوم گروههای کالایی پر مصرف مورد رصد و پایش قرار میگیرد.
همچنین تمامی واحدهای صنفی موظف به نصب قیمت کالا و نرخ نامه در معرض دید عموم هستند و شهروندان می توانند هرگونه تخلف اعم از گرانفروشی، کم فروشی، عدم نصب قیمت و عدم صدور صورتحساب و غیره را به شماره تماسهای یاد شده گزارش کنند.
درحال حاضر در مجموع تعداد ۴۲ هزار و ۵۶ واحد صنفی مجوزدار در استان قم موجود است که ۲۵ هزار و ۳۸ مورد آن توزیعی و خدماتی و ۱۷ هزار و ۱۸ مورد آن واحد تولیدی و فنی میباشد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0