صنایع دندان لق آب رایگان را بكشند / آب یک کالای بیارزش و یکبارمصرف نیست
حسن بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم در نشست خبری که صبح امروز به مناسبت سالروز تاسیس شرکتهای آب و فاضلاب در سالن جلسات این شرکت برگزار شد طی سخنانی اظهار کرد: تشکیل شرکتهای آب و فاضلاب بعد از انقلاب اسلامی توانسته نقش اساسی در کشور ایجاد و زیرساختها و امکانات بسیاری را فراهم کند.
به گزارش کاتنا، بختیاری ادامه داد: در بحثهای تامین آب ۱۰۰ درصد شهر قم در وضعیت مناسب آبی و بهداشتی قرار دارند و در روستاها هم ۹۷ درصد روستاها شرایط مناسبی را از لحاظ کیفی و سلامت اب ارائه خدمت به آنها میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم تصریح کرد: با توجه به شرایط اقلیمی کشورمان امروزه برخی مسائل و مشکلات در زمینه تامین آب داشتهایم اما به طور کلی در استان بخش عمده شهرستانها و روستاهای ما به آب با کیفیت دسترسی دارند.
بختیاری در ادامه خاطرنشان کرد: امروز یک ظرفیت تصفیه خانه ۹ متر مکعب در ثانیه را در شهر قم داریم که نتیجه تلاش و زحمات همکاران ما در این سازمان بوده است؛ در بحث خطوط انتقال و تامین آب هم بخش عمده تامین آب مربوط به سرشاخههای دز میشود.
وی افزود: امروز با وجود اینکه بسیاری از شهرهای کشور در تابستان گذشته با مشکل اساسی آب روبهرو بودند اما در استان قم تابستان بدون محدویتی را گذراندیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم تاکید کرد: به لحاظ کمی میتوانیم بگوییم شرایط خوبی را در بحث تامین آب داریم و مانند استانهای دیگر شاهد مشکلات در تامین آب نداریم.
وی اشاره کرد: اما در زمینه کیفیت آبها با مشکلاتی روبهرو هستیم؛ برای مثال سد ۱۵ خرداد از لحاظ کیفی وضعیت مناسبی را ندارد و بدین جهت ما شرمنده مردم هستیم.
بختیاری در ادامه اذعان کرد: در زمینه فاضلاب نیز ۴۰ درصد شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است و ۶۰ درصد باقی را با برنامهریزیها و طرحها باید به این شبکه متصل کنیم؛ حدود ۱۰۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب در شهر قم بحث جمعآوری را انجام میدهند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تصریح کرد: طرحهای فاضلاب معمولا جز طرحهای زیانده آب و فاضلاب محسوب میشود؛ به همین خاطر نیازمند کمک اساسی دولت هستیم تا در بحث تامین منابع بتوانند استان را یاری کنند تا محدودیتهای زمینه فاضلاب رفع شود.
وی در ادامه بیان کرد: البته در سفر سال گذشته هیئت دولت به قم توانستیم هزار میلیارد تومان اعتبار مربوط به توسعه شبکه فاضلاب استان جذب کنیم؛ از این مقدار حدود ۵۰۰ میلیارد تعهد دولت و باقی تامین از طرف شرکتهای بخش خصوصی است تا ظرف دو سال آینده برنامهها و طرحهای مربوط به فاضلاب استان انجام شود.
بختیاری گفت: ما در مجموعه استان به عنوان دستگاه برتر در بحث جذب اعتبارات دولتی و تملک و دارایی بودیم، از بهمنماه گذشته تا به شهریور سال جاری مبلغی بالغبر ۲۶۴ میلیارد تومان از تملک و دارایی جذب کردهایم.
وی ادامه داد: برنامههایی از جمله بازسازی و اصلاح شبکههای آبی، آبرسانی به روستاها، جلوگیری از هدر رفت آب و پایداری شبکه،آبرسانی به روستاهای شهرستان قنوات، ما امسال توانستیم به ۱۵ روستاب بخش قمرود آب باکیفیتی را به دست آنها برسانیم. بخشی از فعالیتهای ما در یک سال گذشته بوده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب قم ادامه داد: اصلاح و بازسازی حدود ۱۷ کیلومتر در شبکههای فرعی و ۲۷ کیلومتر انتقال آبرسانی به روستاها در یک سال گذشته انجام شده است.
بختیاری با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه حفظ آب در استان گفت: امروزه در بحث مخازن آب مهمترین رکن تامین آب در یک شهر است، آغاز عملیات اجرایی ۲۰ هزار متر مکعبی در مجموعه پردیسان بود که درحال پیگیری است و امیدواریم در ابتدای سال آینده به بهرهبرداری برسد؛ در یک سال اخیر ۱۳۹ میلیون متر مکعب در کل استان تامین آب داشته ایم.
وی تاکید کرد: آماری بالغ بر ۵ هزار و ۵۰۰ متر مکعب در روستاهای مختلفی مانند لنگرود،سنجگان، ورجان و سایر روستاها مخزنهای مختلفی برای این روستاها فراهم کردهایم که در حال ساخت هستند و امید داریم در سال ۱۴۰۲ از این مخازن بهرهبرداری شود.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0