وعده استاندار تهران برای گازرسانی به روستاهای "دلیچایی" دماوند

علیرضا بحرالعلوم

وعده استاندار تهران برای گازرسانی به روستاهای “دلیچایی” دماوند

استاندار تهران در بازدید از مسیر ۶ روستای مسیر دلیچایی شهرستان دماوند گفت: انشعاب اصلی گاز کشیده شده و اکنون در مرحله توزیع انشعابات هستیم که مراحل قانونی نصب علمک‌ها و انشعابات گاز باید طی شود و زمستان امسال مردم دارای گاز مصرفی می‌شوند.
کد خبر : 7081
تاریخ انتشار : جمعه ۱۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۱
وعده استاندار تهران برای گازرسانی به روستاهای “دلیچایی” دماوند

به گزارش خکاتنا از دماوند، استاندار تهران صبح امروز به همراه جمعی از مدیران کل استان تهران به‌منظور پیگیری رفع مشکلات در شهرستان دماوند حضور یافت و در ابتدا و در بدو ورود به روستای هویر با حضور در گلزار شهدای این روستا به مقام شهدا ادای احترام کردند.
پس از آن استاندار تهران به دیدار مردمی با اهالی روستاهای منطقه دلیچایی رفت و سپس در روستای کهنک حاضر و به بررسی میدانی مشکلات پرداخت.
روستاهای محور دلیچایی دماوند از گاز مصرفی بهره‌مند می‌شوند
علیرضا فخاری استاندار تهران ظهر امروز در حاشیه بازدید از روستاهای مسیر محور دلیچایی بخش مرکز دماوند در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز در راستای سلسله بازدیدهای روستایی، از 6 روستای حوزه شرق شهرستان دماوند بازدید و مسائل و مشکلات را از نزدیک بررسی کردیم.
وی افزود: بخشی از مشکلات روستاها قدمت زیادی دارد و به ده ها سال می‌رسد، از جمله آن، مسائل راه است که در اولویت دسترسی مردم قرار دارد.
استاندار تهران گفت: امسال با همت مسئولان، بحث تأمین گاز به روستاهای دلیچایی مطرح بود؛ انشعاب اصلی گاز کشیده شده و اکنون به نقطه توزیع انشعابات رسیده‌ایم که مراحل قانونی نصب علمک‌ها و انشعابات گاز باید طی شود و زمستان امسال، مردم دارای گاز مصرفی می‌شوند.
فخاری تصریح کرد: منطقه از برودت خاصی برخوردار و فاصله زمانی برای اجرای پروژه محدود است و ماکسیموم دو ماه فرصت داریم که گاز را به منازل مردم برسانیم و این موضوع را به مسئولان شرکت گاز تأکید کردیم تا با افزایش گروه‌های کاری، پروژه با سرعت انجام شود.
وی بیان کرد: مشکلات بعدی مردم در بحث عرض کمی و کیفی رودخانه بوده است که متأسفانه به خاطر وجود بعضی قوانین دست‌وپاگیر بدون موقعیت جغرافیایی مورد تصویب قرار گرفته و این قاعده قانونی با یک نسخه برای همه تنظیم شد و ما در محل شاهد بودیم که بافت روستایی در مجاورت رودخانه‌هاست.
استاندار تهران خاطرنشان کرد: اگر قرار باشد تا عرض کیفی رودخانه رعایت شود که این موضوع مورد تقاضای دستگاه‌های دولتی است، کل روستاها در حریم قرار می‌گیرد و دیگر روستایی وجود نخواهد داشت.
فخاری ادامه داد: بنابراین تصمیم گرفته شد که بر اساس وضعیت بافت موجود و رعایت طرح هادی، دوباره برای امر بازسازی روستاها اقدام شود و ضمن رعایت قوانین جاری مشکلات مردم برطرف شود؛ در موضوع مشکلات تأمین برق، ترانس موجود ضعیف است که تذکراتی داده شد تا هفته آینده جبران شود.
استاندار تهران خاطرنشان کرد: مهم‌ترین موضوع منطقه، راه است که به دلیل تردد بیش از اندازه، عرض و حریم و نبود زیرساخت نامناسب آسفالت جاده تخریب شده است و برنامه‌ریزی‌شده که از هفته آینده راهداری پروژه را با اولویت از روستای هویر آغاز کند تا با توجه به شرایط جوی و فاصله زمانی محدود، با سرعت آسفالت‌ریزی روستاهای مسیر انجام شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

شعار سال 1403 کاریابی دیجیکار