۳۲ پروانه بهرهبرداری صنعتی و معدنی در قم صادر شد
رییس اداره طرح و برنامه سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: در سه ماه گذشته، ۳۲ پروانه بهرهبرداری در حوزههای صنایع فلزی، صنایع غیرفلزی، معادن و صنایع معدنی در قم صادر شد.
جواد ناطق روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان داشت: میزان سرمایهگذاری در این ۳۲ پروانه بهرهبرداری بیشاز پنجهزار میلیارد تومان است؛ همچنین در همین رابطه و بر اساس مجوزهای صادر شده، ۴۸۰ فرصت شغلی در طرحهای صنعتی و معدنی مورد نظر ایجاد میشود که عملکردی مثبت برای تقویت بخش تولید استان به شمار میآید.
وی افزود: میل به سرمایهگذاری دربخش صنعت استان قم مسیر رو به رشدی دارد و به همین دلیل اکنون طرحهای صنعتی برای پذیرش و اجرا در شهرکهای صنعتی قم بر مبنای راهبردهای تعیین شده، اولویت بندی میشوند و آنهایی که با سیاستهای مورد نظر استان در این خصوص تناسب دارند، مجوز فعالیت دریافت میکنند.
وی با اشاره به این که سازمان صنعت، معدن و تجارت قم راهبرد عمق بخشی و کیفی سازی فعالیتهای صنعتی را در دستور کار خود قرار دادهاست، ادامه داد: از جمله اولویتهای مورد توجه برای توسعه صنعتی استان قم، توجه به صنایع پاک و سازگار با محیط زیست، کم آببر، پیشرفته، دانشبنیان و کاربردی برای تامین نیازهای کشور است.
ناطق با اشاره به تشکیل منظم و مستمر جلسههای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در قم و بازدیدهای میدانی مسئولان ارشد استان از شهرکهای صنعتی قم برای رفع مشکلات تولیدکنندگان، گفت: طرحهای مختلفی برای رونق یافتن هرچه بیشتر فعالیتهای تولیدی در قم درحال اجراست که از جمله آن میتوان به پرداخت تسهیلات بانکی برای تامین سرمایه ثابت و سرمایه درگردش مورد نیاز فعالان اقتصادی اشاره کرد؛ همچنین تلاش خواهیم کرد از سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیت در استان قم با استفاده از طرفیتهای موجود، حمایت کنیم.
گفتنی است، در کنار ارتقا سطح کمی و کیفی تولیدات صنعتی، توجه به صادرات و افزایش توان استان در این بخش، از مهمترین اولویتهای سازمان صنعت، معدن و تجارت قم در سالجاری است، چرا که با تقویت حوزه صادرات، علاوه بر درآمد زایی بیشتر استان، ظرفیت تولید واحدهای صنعتی فعال در قم گسترش یافته و فرصتهای شغلی متعددی در این بخش ایجاد میشود.
در بخش صنعت استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0