ف گلپایگانی
باید به سوی نظام تکنرخی و بازار قابل پیشبینی ارز برویم
داود منظور روز شنبه در توضیح کمیسیون اقتصادی مجلس با حضور صاحبنظران و فعالان اقتصادی تحت عنوان تبیین اولویتهای اقتصادی برنامه هفتم توسعه، گفت: امروز فرصتی فراهم شد تا در محضر نمایندگان اندیشکدههای اقتصادی، تعدادی از فعالان اقتصادی به ویژه شرکتهای بزرگ باشیم و دیدگاههایی که در ارتباط با لایحه برنامه هفتم دارند را بشنویم و از آن استفاده کنیم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با تاکید بر اینکه نکات خوبی در نشست امروز دغدغهها و نگرانیهایی که نسبت به برخی از مواد پیشنهادی در لایحه برنامه هفتم توسعه بود بیان شد، عنوان کرد: تلاش کردیم درجلسه امروز تبیین کنیم که رویکرد برنامه هفتم توسعه استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی است، قطعا یکی از پایههای اصلی برنامه هفتم توسعه استفاده حداکثری از ظرفیت بخش غیر دولتی و خصوصی واقعی است.
منظور ادامه داد: در جای جای برنامه توسعه هفتم احکامی را پیشنهاد کردهایم که به اطمینان بخشی به بخش خصوصی، پشتیبانی و حمایت از این بخش برای سرمایه گذاری بیشتر و حتی اجرای طرحهای عمرانی و تملکی که باید دولت اجرا کند کمک میکند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه در حوزه موضوع ثبات اقتصادی به ویژه در خصوص بازار ارز و نرخهای متعدد ارز موجود در بازار دغدغههایی مطرح شد، گفت: ما کم کم باید به طرف نظام تک نرخی ارز حرکت کنیم و سیاست دولت نیز این است که بتوانیم بازار ارز را پیش بینی پذیر کنیم و در لایحه نیز پیش بینیهایی شده که کمک میکند بازار ارز تحت نظارت بهتر و بیشتر قرار بگیرد و به تدریج بتوانیم بازار ارز را مدیریت پذیر و پیش بینی پذیر کنیم.
وی عنوان کرد: در موضوعات دیگری نیز به ویژه در حوزه مالیاتی نگرانیهایی مطرح شد و تلاش کردیم مواد مالیاتی را که در برنامه هفتم توسعه آمده برای عزیزان تبیین کنیم.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0