مدیرکل مطبوعات وخبرگزاری‌های داخلی : توجه به رسانه‌های محلی در راستای پاسخگویی به سلیقه‌های مخاطبان/ ۱۴ هزار رسانه در کشور فعالیت دارند

مدیرکل مطبوعات وخبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: توجه به رسانه‌ها و خبرنگاران استانی بیش از پیش مدنظر و بر اساس سیاست‌های دولت و وزارت ارشاد اسلامی است.
کد خبر : 5317
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱ تیر ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۹

به گزارش کاتنا،  ایمان شمسایی در نشست خبری با اصحاب رسانه لرستان اظهار کرد: باید فرزند زمان خود باشیم زیرا سلیقه‌های رسانه‌ای مردم به مرور تغییر کرده است و باید بتوانیم مرجعیت رسانه‌ای در کشور را حفظ کنیم.

وی افزود: در این راستا باید به خبرنگاران و رسانه‌های استانی داشت که در همین راستا بحث رتبه بندی روزنامه‌ها توجه خاصی به استان‌ها داشته‌ایم و طی هفته آینده رتبه بندی جدید رسانه‌ها نیز اعلام می‌شود.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی با بیان اینکه علاوه بر این شاخص‌ها و ملاک‌های جدید جهت ارزیابی رسانه‌ها را اعلام می‌کنیم، تصریح کرد: طی سه ماه نیز رسانه‌ها فرصت دارند طبق این شاخص‌ها جهت ارزیابی فعالیت کرده و اقدام کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به حوزه‌های حمایتی از رسانه‌ها، یادآور شد: در سال جاری فعالیت‌های حمایتی مطلوبی در راستای حمایت از رسانه‌ها داشتیم که اختصاص ۲ درصد از اعتبارات هزینه‌ای دستگاه‌ها به پیشنهاد دولت در لایحه بودجه به حوزه فرهنگ بود که پس از بررسی در مجلس یک درصد این بودجه به صورت تکلیفی، تصویب شد.

وی ادامه داد: در همین راستا در حال پیگیری برای تدوین و تصویب آیین نامه حرفه ای خبرنگاری در هیأت دولت هستیم زیرا واقعیت این است که صنف ما یک صنف آشفته است و در واقع نظام صنفی نداریم که از یک جهت اتفاق تلخی است.

شمسایی با اشاره به اینکه در سایر اقشار مانند پزشکی، وکلا و … افراد بعد از تحصیل در رشته‌های خاص، با آزمون وارد یک صنف می‌شوند ولی در عرصه رسانه چنین چیزی نداریم، اظهار کرد: با چنین شرایطی یکی از مشکلات عمده ما اینست که نمی‌دانیم به چه کسی باید بگوییم خبرنگار و در موقع پاسخگویی باید مدیر مسئول و صاحب امتیاز پاسخگو باشند.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: در چنین شرایطی خود خبر، عناصر خبر و … وضعیت مشخصی پیدا خواهند کرد.

شمسایی خاطر نشان کرد: در خصوص صندوق هنر هم که به صورت مختصر برای هنرمندان، نویسندگان، روزنامه نگاران و فعالان قرآنی است، سهم خبرنگاران ۷ درصد است که تلاش میکنیم این سهم افزایش یابد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به رشد رسانه های کشور اشاره کرد و گفت: در سال ۱۳۹۶ تعداد ۷ هزار نشریه داشتیم که در سال ۱۴۰۰ به ۱۴ هزار نشریه افزایش یافته است که رشد صد درصدی داشته ایم.

مدیرکل مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود : علاوه بر این از جهت قانون نیز در زمینه احراز صلاحیت مدیرمسئولان اقدامات قانونی جهت تسهیل امور انجام دادیم و حتی در زمینه تامین کاغذ با ارز ترجیحی برای روزنامه ها اقدام کردیم که از نظر قیمت ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان با کاغذ واقعی ، فرق دارد و حمایت های خوبی نیز در این زمینه از رسانه ها صورت گرفته است.

وی ادامه داد: هم اکنون نیز به صورت هفته ای درخواست ۵۰ مجوز جدید داریم ولی همیشه ۲ هزار رسانه هم در نوبت اخذ مجوز هست.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد تصریح کرد: همچنین پیگیری های برای تولید کاغذ ایرانی جهت نشریات در دستور کار است.

شمسایی همچنین در این نشست، رسانه های لرستان را از پیشگامان عرصه نبرد رسانه ای عنوان کرد و گفت: لرستان همچنان که در عرصه مقاومت، پیشتاز بوده است در عرصه رسانه هم موفق عمل کرده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

شعار سال 1403 کاریابی دیجیکار
تلفن 197 پلیس فرماندهی انتظامی

تلفن 197 پلیس فرماندهی انتظامی

پیشخوان روزنامه های امروز