رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان: ۳۵۰ میلیارد تومانی برای تکمیل طرحهای نیمه تمام استان نیاز است
به گزارش کاتنا، سید عماد شاهرخی در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: ۳۵۰ هزار هکتار از دیمزارهای استان با هدف رفتن به سمت کشاورزی نوین و افزایش تولید ،زیر پوشش طرح جهش تولید است که دراین زمینه لرستان در بین ۱۵ استان کشور مقام چهاردهم را کسب کرده و در سال زراعی ماقبل امسال نیز در بین ۲۱ استان مقام سوم را کسب کرده است.
وی با تاکید بر پرهیز از آتش زدن بقایای زمین بعد از برداشت تصریح کرد: اسامی کشاورزانی که موجب آتش سوزی اراضی و مراتع شده بودند به محیط زیست اعلام و بعد از آن به دادگاه ارجاع شده است تا اقدامات قضایی لازم صورت گیرد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: خسارت برآورد شده به اراضی ۱۴.۷ میلیارد تومان و آسیب وارده به مراتع ۷۰۰ میلیون تومان گزارش شده است.
شاهرخی گفت: ۳۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل ۱۷۰ طرح دامی استان با پیشرفت بیش از ۷۰ درصد نیاز است که در صورت تامین، این طرح ها تا پایان سال مالی جاری بهره برداری می شود همچنین پنج ایستگاه پمپاژ آب لرستان از جمله رنگین بان و زیودار پس از سال ها بلاتکلیفی تا نیمه اول امسال تحویل خواهد شد.
وی بیان کرد: در ۱۵ ماه گذشته ۵۳ طرح زیرمجموعه جهاد کشاورزی در لرستان احیا شده و احیای ۳۰ طرح تا پایان سال جاری نیز در دستور کار قرار دارد که ابلاغ تسهیلات ارزان تبصره ۱۸ در این راستا بسیار موثر است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: همزمان با فصل برداشت محصول از ابتدای خردادماه تاکنون۱۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۴۰ درصد افزایش داشته است.
وی گفت: سطح تحت پوشش بیمه محصولات باغی و زراعی استان نیز از ۱۵۰ هزار هکتار سال زراعی قبل به۱۸۰ هزار هکتار افزایش یافته و غرامت پرداختی بیمه به کشاورزان از ۷۰ به ۲۲۰ میلیارد تومان رسیده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان افزود: طرح یکپارچه سازی اراضی از اولویت های استان است چراکه با وجود حذف مرزها بین اراضی اما حدود هر کشاورز مشخص است و درآمد آنها نیز چهار برابر خواهد شد.
شاهرخی با تاکید بر ایجاد سایت های یکپارچه سازی اراضی در تمامی شهرستان های لرستان طی سال جاری ادامه داد: پارسال در این راستا ۲۵ سند به مساحت ۲۶۹ هکتار اخذ شد و استان در این خصوص رتبه نخست کشور را کسب کرد و امسال نیز این روند باید با جدیت بیشتری تداوم داشته باشد.
وی با بیان اینکه امسال نیز یکپارچه سازی ۳۲۰ هکتار از اراضی در دستور کار قرار دارد اظهار داشت: مادامی که رفع تداخل زمین های کشاورزی بین مردم و منابع طبیعی انجام نشده است این اداره حق جریمه کشاورزان را ندارد.
به گفته وی از مجموع ۵۸۸ پلاک رفع تصرف شده در استان ۳۲۹ فقره در سال ۱۴۰۱ بوده و از ابتدای امسال تاکنون نیز ۸۷ پلاک رفع تصرف شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان افزود : این استان ۸۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد و سالانه بیش از ۲ تن انواع محصول باغی، زراعی، شیلات و دام و طیور توسط حدود ۶۰۰ هزار نفر در قالب ۱۶۰ هزار خانوار بهره برداری این بخش تولید میشود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0