در نخستین سمپوزیوم هوش مصنوعی در سلامت چه گذشت؟
راضیه بحرالعلوم
در نخستین سمپوزیوم هوش مصنوعی در سلامت چه گذشت؟
به گزارش کاتنا از کرج، اولین سمپوزیوم هوش مصنوعی در سلامت امروز در دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار شد. اولین پنل این سمپوزیوم با چهار سخنرانی و با موضوع هوش مصنوعی در سلامت گوارش، تشخیص پولیپ های گوارش توسط دکتر امیرعباس واعظی، فوق تخصص گوارش و عضو هیئت علمی دانشگاه و تفسیرپذیری و معادله اعتماد در مدل های هوش مصنوعی پزشکی توسط فرزاد آردی خانی، بهینه سازی مصرف منابع آب و حامل های انرژی بیمارستانی با استفاده از هوش مصنوعی توسط علی اکبر یزدانی فر و کاربرد هوش مصنوعی در پرستاری و ملاحظات اخلاقی آن توسط دکتر مریم آقا براری ارائه شد.
امیرعباس واعظی، فوق تخصص گوارش و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در توضیح مقاله هوش مصنوعی در سلامت گوارش عنوان کرد: ما نرم افزاری را طراحی کردیم که با استفاده از آن حین انجام لاپاراسکوپی، پزشک می تواند ضایعه بدخیم و خوش خیم را تشخیص دهد و طرح درمان بیمار را برنامه ریزی کند. استفاده از هوش مصنوعی موجب افزایش دقت و سرعت پزشکان میشود.
دومین پنل سمپوزیوم هوش مصنوعی در سلامت با سه سخنرانی و با موضوع هوش مصنوعی در دندانپزشکی توسط دکتر ترانه استدلال، موضوع طراحی و اجرای نرم افزار پاتویار با استفاده از هوش مصنوعی توسط دکتر نیایش دانشور پور و موضوع ارزیابی کاربردهای هوش مصنوعی در تشخیص و ارزیابی بیماری های ایمپلنت دندانی توسط دکتر زهرا سلمانی ارائه شد.
آرزو آقا کوچک زاده، رئیس دانشکده دندانپزشکی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز بیان کرد: ما در دانشکده دندانپزشکی البرز اپلیکیشن پاتویار را طراحی کردیم که در آموزش تشخیص ضایعات پاتولوژیک ناحیه دهان و دندان به دانشجویان دندانپزشکی کاربرد دارد.
وی افزود: بیش از این دانشجویان فقط می توانستند این ضایعات را در زیر میکروسکوپ ببینند اما در حال حاضر تصویر تعداد زیادی از ضایعات دهانی در این اپلیکیشن که با کمک هوش مصنوعی طراحی شده است، وجود دارد و دانشجو می تواند به صورت دائمی به این تصاویر دسترسی داشته باشد.
سومین پنل سمپوزیوم که در حوزه هوش مصنوعی در صنعت داروسازی بود با موضوع استفاده از هوش مصنوعی در ساخت داروهای شیمیایی توسط دکتر عاطفه حاجی آقا بزرگی، موضوع پیش بینی نوروپاتی دیابتی با استفاده از هوش مصنوعی توسط دکتر سعید شهسواری، موضوع نقش هوش مصنوعی در مقابله با مقاومت آنتی بیوتیک در بیمارستان ها توسط ساره محمدی و موضوع کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت بحران توسط دکتر زهرا اسکندری ارائه شد.
امیر بقایی، رئیس دانشکده داروسازی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز نیز خاطرنشان کرد: طراحی و ارزیابی توسعه داروها فرآیند بسیار طولانی مدتی دارد. هوش مصنوعی در صنعت دارویی انقلابی را ایجاد کرد که فرآیند تولید یک دارو به حداقل زمان ممکن می رسد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0