فرهاد دادبخش
دستور رئیس جمهور برای رفع مشکلات تالاب میانکاله/ در نشست پیگیری مسائل مازندران چه گذشت؟
به گزارش کاتنا و به نقل از ایرنا، در این نشست ابتدا موضوع تقویت و حمایت از برنجکاران مازندرانی و رفع موانع افزایش تولید و حرکت به سمت خودکفایی در تولید برنج مورد بحث و بررسی قرار گرفت و وزیر جهادکشاورزی در گزارشی از میزان تولید برنج و میزان نیاز سالانه برنج کشور، از تدوین طرحی جامع برای خودکفایی در تولید برنج خبر داد.
وزیر جهادکشاورزی در گزارش خود تامیننشدن اعتبار لازم برای تسطیح و زهکشی شالیزارها، سیاستگذاری نادرست واردات برنج در سالهای گذشته، نیاز به تامین به موقع نهادهها و به روزرسانی ابزارآلات و تجهیزات در فرآوری برنج را از جمله موانع پیشروی خودکفایی تولید این محصول راهبردی در کشور برشمرد.
آیت الله سید ابراهیم رئیسی در این نشست پس از شنیدن دیدگاه ها و پیشنهادهای حاضران در نشست به وزیر جهادکشاورزی دستور داد، با محاسبه دقیق و به روزرسانی آمار میزان نیاز کشور به برنج، میزان تولید این محصول در کشور و میزان مورد نیاز برای واردات، زمینه لازم برای اعمال محدودیت هوشمند در واردات برنج را فراهم کند.
همچنین وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس سازمان برنامه و بودجه از سوی رئیس جمهور مکلف شدند روشهای تامین مالی برای تقویت زیرساختهای مورد نیاز برنجکاران و اجرای طرح جامع وزارت جهادکشاورزی را از منابع داخلی و خارجی بررسی و برای جمعبندی و تصویب به دولت ارایه کنند.
مولدسازی اموال مازاد دستگاهها به ویژه پلاژهای دولتی در استان مازندران به منظور تامین مالی طرحهای زیرساختی استان دومین دستور جلسه پیگیری موضوعات ویژه مازندران بود.
بنا بر گزارش معاون اجرایی رئیسجمهور، این استان باوجود قرار گرفتن در زمره داراترین استانهای کشور به لحاظ ارزش زمین، عملکرد قابل قبولی در بخش مولدسازی نداشته، در حالی که با واگذاری بخش کوچکی از اموال مازاد استان، نیاز مالی بخش قابل توجهی از طرحهای نیمه تمام مرتفع خواهد شد.
آیتالله رئیسی با توجه به گزارشها و مباحث مطرح شده در این زمینه به وزارت امور اقتصادی و دارایی و معاونت اجرایی رئیس جمهور دستور داد با تشکیل کارگروهی در اسرع وقت نسبت به تعیین دقیق مصادیق مولدسازی در اموال دولتی و تدوین ضوابط متناسب با وضعیت و شرایط وزراتخانهها اقدام کنند تا پس از تصویب در دولت بلافاصله برای اجرا در دستور کار استانداری مازندران قرار گیرد.
در ادامه این جلسه مسائل بنادر نوشهر، امیرآباد و بندر صیادی کلیکا از جمله کمبود زیرساختهای انرژی و کمبود زیرساختهای مورد نیاز حمل و نقل در این بنادر مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با موافقت رئیس جمهور تامین انرژی و زیرساخت لازم برای شرکتهای مستقر در بندر امیرآباد توسط وزارت نیرو، تسریع در راهاندازی اسکله رورو بندر امیرآباد توسط وزارت راه و شهرسازی، تقویت خطوط کشتیرانی کانتینربر، تامین و تخصص اعتبار لازم برای آزادسازی زمین ۱۰۰ هکتاری بندر امیرآباد و لایروبی حوضچه آرامش بندر بابلسر و تکمیل تاسیسات دریایی و بندری آن مورد تصویب قرار گرفت.
رئیس جمهور همچنین با تاکید بر توجه ویژه نسبت به گمرکات و جلوگیری از رسوب کالاها به مسئولان مربوط دستور داد از ورود هرگونه کالایی به بنادر بدون ثبت سفارش جلوگیری و در صورت تکرار با مدیران خاطی برخورد کنند.
آیتالله رئیسی همچنین با تکیه بر گزارشهای مطرح شده درباره طرح احیای تالاب میانکاله به عنوان یکی از ظرفیتهای قابل توجه استان در حوزه گردشگری، ضمن گلایه شدید و بازخواست از وزارت میراث فرهنگی و گردشگردی به دلیل تعلل پنج ماهه در اجرای این طرح به رغم صدور مجوز از سوی سازمان محیط زیست دستور داد با تدوین طرح اقتصادی تالاب میانکاله برای جذب سرمایهگذاری، اجرای مصوبات طرح احیای این منطقه با جدیت پیگیری و دنبال شود.
به گزارش ایرنا، آیتالله سید ابراهیم رئیسی دیروز از طریق فرودگاه بینالمللی شهدای ساری و با استقبال نمایندگان ارشد استان از جمله آیتالله محمدباقر محمدی لایینی نماینده ولی فقیه، استاندار و تعدادی از نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی وارد مازندران شد.
گفتوگوی خبری در فرودگاه، حضور در کارخانه چوب و کاغذ و جشن احیای ۳۹۵ واحد تولیدی راکد استان، دیدار با مردم مازندران در مصلای امام خمینی(ره) ساری، حضور در بیمارستان رازی قائمشهر و افتتاح این بیمارستان، افتتاح مجتمع آموزشی برکت روستای خرماکلا در شهرستان قائمشهر، حضور در جمع فعالان اقتصاد مردمی در خرماکلا، دیدار با خانواده شهدای مدافع حرم و شرکت در جلسه شورای اداری استان از جمله برنامههای روز نخست سفر رئیسجمهور به مازندران بود.
دیدار با مردم غرب مازندران در نوشهر و بازدید برخی از زیرساختها و طرحهای غرب استان نیز برنامههای روز دوم سفر رئیسجمهور به مازندران است. اعضای هیئت دولت نیز امروز مانند روز گذشته در شهرستانهای مختلف مازندران به نمایندگی از رئیسجمهور حضور مییابند.
سفر نخست آیتالله رئیسی همراه با تعدادی از وزرا و اعضای هیات دولت سیزدهم به مازندران ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ انجام شد که افزون بر دیدار با اقشار مختلف مردم و بازدید از برخی طرحهای زیرساختی، بهرهبرداری از چندین طرح عمرانی و تعیین تکلیف تعدادی از پروژههای نیمهکاره و بر زمین مانده، نتیجه آن در نظر گرفتن ۱۷۶ مصوبه برای اجرای طرحهای مختلف با مجموع اعتبار مصوب بیش از ۱۷۷ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال بود.
از پایان سال ۱۴۰۰ تا کنون افزون بر ۱۲۶ هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال اعتبار به طرحهای مصوب سفر نخست رئیسجمهور به مازندران اختصاص یافت که معادل ۷۱ درصد کل اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرحها است.
به استناد آمارهای اعلام شده توسط دستگاههای اجرایی و استانداری مازندران، از مجموع ۱۷۶ مصوبه سفر نخست رئیسجمهور به مازندران ۷۸ مصوبه به طور کامل محقق شده، در ۸۹ مصوبه فرآیند اجرایی طی میشود و عملیات اجرایی با پیشرفت فیزیکی طبق برنامه در حال انجام است و اجرای ۹ مصوبه نیز در حال پیگیری است.
برچسب ها :دستور رئیس جمهور ، رفع مشکلات میانکاله
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0