تکلیف اصلی جهاد تبیین بر عهده معلمان است

علیرضا بحرالعلوم

تکلیف اصلی جهاد تبیین بر عهده معلمان است

مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: معلمین و مربیان پرورشی علاوه بر وظیفه تعلیم و تربیت نسل آینده، نقش و تکلیف اصلی را در جهاد تبیین بر عهده دارند.
کد خبر : 12511
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۰:۰۵
تکلیف اصلی جهاد تبیین بر عهده معلمان است

به گزارش کاتنا از تهران، حامد صبوری مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در همایش جهاد تبیین ویژه معاونین پرورشی و مربیان تربیتی مدارس که به مناسبت هفته بصیرت و مقاومت در کانون فرهنگی تربیتی ملائک شهرستان‌های استان تهران برگزار شد، ضمن گرامیداشت یوم الله بزرگ 9 دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت اظهار کرد: در آستانه سالگرد شهادت عزیز دل مردم ایران سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی و در ایام شهادت سردار سید رضی موسوی قرار داریم که یاد و نام این شهدا عزیز و همه شهیدان و امام شهدا را گرامی می‌داریم.
وی گفت: بازخوانی آنچه که در سال 88 بر این کشور تحمیل شد و بساط یک فتنه بزرگ را رقم زد، علاوه بر اینکه موجب آگاهی، بصیرت افزایی و شناخت مسیر حق و باطل می‌شود، زمینه شناخت فتنه‌های دیگر را برای ما تسهیل می‌کند.
مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به آیه دوم سوره مبارکه عنکبوت گفت: در قرآن از فتنه به عنوان نوعی آزمایش و امتحان نامبرده شده است؛ امتحان ملازم با وجود انسان است و هیچ انسانی بدون امتحان در این عالم زندگی نکرده است.
صبوری گفت: گاهی امتحان به خوف، گاهی به نقص در اموال و انفس، گاهی به زیادی ثمرات و نعمات، گاهی به وجود و عدم وجود امنیت و آسایش، گاهی هم به شناخت مسیر حق و باطل و گاهی هم به یاری دین و ولی خدا، انسان آزمایش می‌شود.
وی لزوم سربلند شدن در فتنه‌ها و آزمون‌های دنیوی را ایمان راسخ و قلبی، اخلاص واقعی، گوش به فرمان ولی بودن و عمل به موقع و به هنگام برشمرد و افزود: در هنگام فتنه صرف ادعا داشتن و شعار بی‌عمل دادن ملاک نیست، بلکه در فتنه مرد میدان و بصیر لازم است؛ در فتنه ۸۸ خیلی‌ها لغزیدند، خیلی‌ها همراه سران فتنه شدند، خیلی‌ها ترسیدن حرف بزنند و از حق دفاع کنند، تعدادی نیز آتش بیار فتنه شدند و به تحریک میدان دارها پرداختند، برخی هم گوشه‌ای نشستند به تماشا، دسته بی‌تفاوت‌ها، امان از بی‌تفاوت‌ها و ساکتین فتنه که این دسته اگر خطر و گناه‌شان بیشتر از فتنه‌گران نباشد، کمتر نیست.
مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش افزود: در مواجهه با فتنه نباید سکوت کرد، یا انسان در جبهه حق است و از حق دفاع می‌کند و سینه سپر می‌کند و در این مسیر تلاش می‌کند، و یا در جبهه باطل و لشکر نفاق است؛ در فتنه و مبارزه با باطل تماشاچی و بی‌تفاوت و بی‌نظر نداریم.
صبوری با طرح این سوال که عاملین اصلی شهادت امام حسین(ع) چه کسانی بودند؟ گفت: اگر چه به حسب ظاهر یزید و عمر سعد و شمر امام مظلوم ما را شهید کردند ولی در واقع آن‌هایی که به امام حسین علیه‌السلام نامه نوشتند و از او دعوت کردند ولی پیمان شکستند و او را تنها گذاشتند و در خانه‌های خود بی تفاوت، سکنی گزیدند، باعث شدند حسین بن علی(ع) و فرزندان و یارانش در کربلا به شهادت برسند و خانواده اهل بیت(ع) به اسارت گرفته شود.
وی بیان کرد: همانگونه که رهبری عزیزمان فرمودند ما به قله نزدیک شده‌ایم، لذا باید دقت کنیم حالا که اوج گرفته‌ایم معلوم است که دشمن ناراحت و خشمگین می‌شود و می‌خواهد نگذارد این تفکر و ایدئولوژی که بر مبنای اسلام ناب محمدی(ص) است جهانی شود، معلوم است که دشمن می‌خواهد مردم و جوانان ما را از نظام و آرمان‌های انقلاب دور کند، لذا وظیفه ما باید روشنگری در این حوزه و آگاه‌سازی جامعه و بیان دستاوردهای انقلاب شکوهمند اسلامی است.
مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در ادامه مراسم با معرفی “کتاب صعود چهل ساله” به بیان بخشی از دستاوردها و اقدامات انقلاب اسلامی به اذعان کشورها، دولت‌ها و پژوهشگاه های مطالعاتی خارجی پرداخت.
صبوری تاکید کرد: امروز دشمن به این نتیجه رسیده است که نه توان مبارزه نظامی و نه توان مبارزه اقتصادی با ما را دارد، لذا استراتژی باطل خود را تغییر داده و به جنگ شناختی که بخشی از جنگ ترکیبی است روی آورده است تا سرمایه اجتماعی نظام که مردم و اعتماد آحاد جامعه است را مخدوش کند.
وی در ادامه اظهار داشت: دشمن می‌خواهد با اعتمادزدایی، ناامیدسازی جامعه، ناکارآمد نشان دادن حاکمیت، از بین بردن مشروعیت جامعه، زیر سوال بردن آرمان‌ها و هنجارها، مردم و بویژه نوجوانان و جوانان را از انقلاب اسلامی دلسرد کند‌؛ لذا ابزار مقابله با این جریان آگاه‌سازی جامعه و ارتقا دانش و بصیرت جامعه و به فرموده رهبری حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی “جهاد تبیین” است.
مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش افزود: مخاطب جهاد تبیین تک تک من و شما هستیم ، معلمین و مربیان پرورشی علاوه بر وظیفه تعلیم و تربیت نسل آینده، نقش و تکلیف اصلی را در جهاد تبیین بر عهده دارند، چراکه معلمین جزء گروه‌های مرجع و تاثیرگذار هستند لذا باید خود را به سلاح دانش و بصیرت مجهز کنیم و نسبت به نقشه‌های دشمن آگاهی داشته باشیم و در خنثی‌سازی آن‌ها تلاش و همت کنیم.
صبوری خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش از جمله نهادهای امین و مورد اعتماد خانواده‌هاست، دشمن بر روی مدارس و دانشگاه‌ها تمرکز کرده و برای آن‌ها نقشه و برنامه دارد، دشمن به دنبال ناامیدکردن جوانان و نوجوانان است و هر روز در فضای مجازی و شبکه‌های رسانه ای خود، شبهه افکنی، تحریف حقایق و وارونه سازی واقعیت‌ها را در صدر برنامه‌های خود دنبال می‌کند، پس حالا که نقشه دشمن را میدانیم تکلیف ما مشخص است، باید برنامه‌ریزی دقیق داشته باشیم و اقدام به تبیین مسائل و روشنگری بویژه در مدارس و دانشگاه‌ها و در بین دانش آموزان و دانشجویان کنیم.
وی در ادامه بیان کرد: یازده اسفند امسال به مثابه 9 دی دیگری است که باید همه ما با حضور حداکثری در انتخابات آن را رقم بزنیم تا دشمن را مایوس و ناامید کنیم، لذا وظیفه امروز ما دعوت مردم به شرکت در انتخابات و افزایش مشارکت است، تا حماسه با شکوه دیگری رقم زده شود.

برچسب ها : ، ، ، ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

شعار سال 1403 کاریابی دیجیکار
تلفن 197 پلیس فرماندهی انتظامی

تلفن 197 پلیس فرماندهی انتظامی

پیشخوان روزنامه های امروز