مدیرکل استاندارد لرستان: بیش از ۲۰ هزار نمونهبرداری از محصولات تولیدی در استان انجام شد
به گزارش کاتنا ، وحید والیزاده مرادی روز چهار شنبه در اولین همایش مدیران کنترل کیفیت و مدیران واحدهای تولیدی استان با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ استانداردسازی، اظهار داشت: باید جایگاه تاثیرگذار استاندارد را در بین مردم و مسوولان پررنگ نشان داد تا حمایت آنها جلب شود.
وی افزود: در سال گذشته طبق دستور رئیسجمهور استانداران به عنوان ریاست ستاد پایش کمیت یا کمفروشی و مدیران کل ادارات استاندارد هر استان به عنوان دبیر این ستاد محسوب کردند.
مدیرکل استاندارد لرستان ادامه داد: طی برگزاری جلسات ستاد پایش کمیت بیش از ۲۰ هزار نمونهبرداری از محصولات تولیدی در داخل استان و محصولاتی که در کارخانجات خارج استان تولید و در بازار مصرف لرستان وجود دارند، انجام شده است.
وی از تشکیل صدها پرونده در حوزه کمفروشی و ارجاع آنها به اداره تعزیرات حکومتی استان خبر داد و عنوان کرد: تعزیرات حکومتی استان با عنایت ویژه و همکاری فراوان با اداره کل استاندارد استان با سرعت به پروندهها رسیدگی میکند.
والیزاده مردادی با اشاره به برگزاری هفت جلسه کمیسیون ماده ۴۲ در سالجاری، یادآور شد: شهرداران استان در این جلسات حضور داشتند و تعهدات و تضامین لازم توسط دادستان درخصوص شهرهایبازی از آنها گرفته شد.
وی در ادامه سخنانش درخصوص استانداردسازی مصالح ساختمانی، اظهار داشت: تقریبا ۳۴ درصد پرتی انرژی در حوزه منازل ساختمانی به دلیل استفاده از مصالح غیراستاندارد رخ میدهد به همین دلیل جلسه کمیسیون ماده ۴۲ با دستگاههای عضو برگزار شد تا از این رویه جلوگیری شود.
مدیرکل استاندارد لرستان گفت: در سه ماه پایانی سال گذشته ۲۳۶ مورد کیفیت خدمات در مدارس ابتدایی توسط کارشناسان استاندارد انجام شده است و گزارشها به صورت مکتوب به استاندار لرستان ارائه شد.
وی در پایان به مشکلات حوزه استاندارد اشاره کرد و گفت: یکسوم چارت سازمانی اداره استاندارد لرستان خالی است و ما خواستار جذب نیرو و منابع مالی هستیم چون ارائه خدمات استاندارد در کیفیت زندگی همه جامعه تاثیرگذار است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0