دستور وزیر کشور به همه سازمانها برای صرفهجویی در انرژی
راضیه بحرالعلوم
دستور وزیر کشور به همه سازمانها برای صرفهجویی در انرژی
به گزارش کاتنا از کرج، اسکندر مومنی در شورای اداری استان البرز و اعطای حکم ابقای مجتبی عبداللهی در استانداری البرز این استان را نماد وفاق دانست و اظهار داشت: از قومیتهای مختلفی در این استان در کمال آرامش در کنار هم زندگی میکنند و بحمدالله امنیت و آرامش خوبی را در این استان شاهدیم.
وزیر کشور با اشاره به فرآیند انتخاب استانداران اظهار داشت: با تدبیر رییس جمهور محترم مبنی بر تعیین شاخصهایی برای تعیین همکاران و تشکیل کارگروه، بلافاصله شاخصها تعیین شد و کارگروه افراد پیشنهادی را با شاخصها تطبیق داد. از بین پیشنهادهای فراوان، 567 نفر واجد شرایط برای بررسی تشخیص داده شدند و در این ارزیابی دقیق تلاش شد پایبندی به رویکردهای رییس جمهور محترم که مردم به آنها رای داده بودند، حفظ شود و در گام نخست قرار شد استانداران سابق ارزیابی شوند و قراری بر برکناری همه استانداران نداشتیم.
مومنی تأکید کرد: همه ما از رئیس جمهور تا همه اعضای کابینه متعهدیم به حرفهایی که زدیم و رویکردهایی که در دوران انتخابات اعلام شد و مردم به آن رای دادند، تا آخرین لحظه وفادار بمانیم و بر همان سبک و سیاق حرکت کنیم. از میان استانداران موجود، استاندار البرز در همان مسئولیت ابقا شد. استاندار سمنان در استان خراسان جنوبی و استاندار آذربایجان غربی در تهران منصوب شدند و یکی از استانداران نیز در ستاد وزارت کشور به سمت معاونت اقتصادی رسید و تلاش کردیم ترجمان عملی شعار وفاق ملی را به بهترین شکل پیاده کنیم.
وی با بیان اینکه معتقدیم که پاسداری از رای مردم صرفاً حفاظت از آرای مردم در صندوقها نیست، تصریح کرد: معتقدیم بعد از پایان انتخابات هم آرای مردم باید حفظ و حراست شود و به عبارتی هر آنچه که مردم به آن رویکرد رای دادند، باید حتماً بعد از انتخابات رعایت شود. یکی از رویکردهایی که مردم به آن رای دادند، موضوع وفاق، وحدت و عدالت است.
وزیر کشور اضافه کرد: براساس همین رویکرد، برای اولین بار بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در استان کردستان، استاندار اهل سنت داشتیم و در استان خوزستان استانداری از قومیت عرب منصوب شد و در استان سیستان و بلوچستان استاندار اهل سنت بلوچ منصوب شد.
مومنی ادامه داد: بلافاصله بعد از تشکیل دولت تلاش کردیم این رویکرد در وزارت کشور عملی شود و دولت بتواند گام بزرگی را در آغاز دوران خدمت خود بردارد. برای همین، تلاش شد که استانداران با همین رویکرد و شعار انتخاب شوند. شاخصهایی تعیین و کارگروهی مشخص شد برای تطبیق این شاخصها با فرد مورد نظر و نهایتاً استانداران انتخاب میشدند؛ بر اساس همین رویکرد، برای اولین بار بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در استان کردستان، استاندار اهل سنت داشتیم و در استان خوزستان استانداری از قومیت عرب منصوب شد و در استان سیستان و بلوچستان استاندار اهل سنت بلوچ منصوب شد.
مومنی ضمن اشاره به شعارهای اصلی رییس محترم جمهور یعنی وفاق ملی، عدالت و انصاف، همبستگی ملی، مردمداری و مردممحوری گفت: سعی کردیم در گزینههایی که انتخاب میشوند همه موارد یادشده مدنظر قرار بگیرند و بر همین سبک و سیاق به هیئت محترم دولت پیشنهاد شدند.
وزیر کشور با اشاره به رأی اجماعی هیئت دولت به اکثریت قریب به اتفاق استانداران که از نگرشها، تفکرات، مذاهب و اقوام مختلف موجود در کشور تشکیل شدهاند گفت: هیچ انتخابی صرفاً بر مبنای تعلّق به یک قومیت یا مذهب نبوده و هر فرد دارای شایستگی، در این کارگروه ها فارغ از قومیت، جنسیت و مذهب مورد بررسی قرار گرفته است و همه افراد منتخب جزو 5 نفر اول فهرست افراد پیشنهادی کمیتهها بودهاند.
وی با بیان اینکه علیرغم ارائه پیشنهادها، هیچ تأکید، فشار یا پیگیری خاصی از سوی دولت در تعیین استانداران صورت نگرفت و حتی در استانهای آذربایجان شرقی و غربی نیز این فرآیند در بستر و مسیر مناسب خود به ثمر رسید، گفت: استاندارانی که مسئولیت داشتند مورد ارزیابی قرار گرفتند و از میان آنها، یک استاندار ابقا شد، دو استاندار در استان دیگری مسئولیت برعهده گرفت.
مومنی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتخاب استاندار البرز تصریح کرد: معتقدیم این استان باید پیشرفت و توسعه پیدا کند و حق و شأن مردم استان بیشتر از این است و انشاءالله کل کابینه و استاندار جدید استان تلاش میکنیم که کارهای گذشته ادامه پیدا کند و برنامههای متنوعی انشاءالله برای شرایط اقتصادی بهتر مردم پیشبینی شده که اجرا خواهد شد.
مومنی اضافه کرد: طبیعی بود برای انتخاب استاندار این دیار دقت بیشتری صورت بگیرد؛ نیاز این استان ثبات بیشتر بود و در ارزیابی صورت گرفته، استاندار البرز بین 4 استاندار برتر قرار گرفت و با توجه به پروژههای ملی که در این استان در حال اجراست نیاز بود ثبات مدیریت را در این استان داشته باشیم.
وزیر کشور با بیان اینکه توصیه ما به استانداران این است که از همه ظرفیتهای کشور از هر مذهب، قومیت و از هر رویکرد و هر تفکری استفاده شود، افزود: همه یک ملتیم و ایرانی هستیم و اگر بخواهیم ایران پیشرفت کند، باید از همه ظرفیتها استفاده کنیم.
مومنی با بیان اینکه استان البرز ظرفیت های فراوانی دارد و به ایران کوچک معروف است، تصریح کرد: بزرگترین سرمایه این استان، منابع انسانی هستند، بزرگترین سرمایه ما در دوران دفاع مقدس، سرمایههای انسانی ما بود. نیروهای شهادتطلب با روحیه ایثار و فداکاری که امنیتی که امروز داریم مرهون فداکاریهای آنهاست؛ بنابراین بزرگترین سرمایه هر کشوری منابع انسانی است و ایران هم همینطور است. ما نمیتوانیم پیشرفت کنیم، مگر از همه این سرمایهها و انسانهای با فرهنگ و کارآمد استفاده کنیم.
وزیر کشور مسیر ترانزیتی را یکی دیگر از ظرفیت های استان دانست و ادامه داد: این استان شاهراه 11 استان است اما با وجود این ظرفیت بستر حمل و نقل مناسب نیست؛ یکی دیگر از ظرفیت های مهم این استان ظرفیت گردشگری است.
مومنی با تاکید بر اینکه رضایتمندی مردم باید در راس برنامه های مسئولان قرار گیرد، گفت: احترام به مردم هیچ هزینهای ندارد و سبب افزایش رضایتمندی مردم خواهد شد و همان گونه که انتظار داریم با ما با احترام برخورد شود، این موضوع را برای مردم نیز با حساسیت بیشتر انجام دهیم تا سرمایه اجتماعی بزرگی را برای ما تولید کند، کرامت مردم را همیشه در نظر بگیریم؛ در میان مردم برویم، حرف مردم را بشنویم. حضور در بین مردم را دست کم نگیریم، برخورد درست با مردم باید از سوی همه مسئولان اجرایی شود.
مومنی با انتقاد از حجم بالای ترافیک در یک روز نیمه تعطیل در این استان گفت: باید از سطح ملی کنیم تا این مشکل برطرف شود و با ظرفیت ملی بستر زیرساختهای حمل و نقل را باید گسترش دهیم.
وزیر کشور احیای واحدهای تولیدی راکد را اولویت مهم استانداران دانست و گفت: روا نیست یک واحد بعد از مدتی تعطیل و کارگران بیکار شوند، لرا از همه استانداران میخواهم سرمایهگذاری در استان را جدی بگیرند و مانع رکود و تعطیلی هرگونه واحد تولیدی شوند.
مومنی با اشاره به افزایش اختیارات استانداران گفت: این موضوع مورد تاکید رئیس جمهور نیز بوده و بخشی که در اختیار بوده به زودی واگذار خواهد شد و بخشی که هم که نیاز به قانون دارد در قالب لایحه به مجلس خواهیم برد تا این مشکل برطرف شود.
وی با اشاره ناترازی انرژی گفت: از مردم میخواهم در مرحله نخست صرفه جویی را در اولویت خود قرار دهند و اجازه نداریم سرمایهای که آیندگان نیز به آن احتیاج دارند تمام کنیم لذا همه باید عامل به صرفه جویی باشیم و همه نهادها و دستگاههای اجرایی باید صرفهجویی را آغاز کنند و به همه سازمانها و نهادها دستور میدهم صرفهجویی در مصرف انرژی را آغاز کنند و مدیری که این موضوع را رعایت نکند قطعا در ارزیابی با آنها برخورد خواهد شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0