مهدی آل کثیر
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان مطرح کرد ؛ جان باختن ۵۰ درصد مصدومان جاده ای در بیمارستان/وقوع ۴۷ درصد تصادفات در آزادراه ها
به گزارش خبرنگار کاتنا ، عارف امرایی در جلسه شورای پیشگیری دادگستری لرستان با بیان اینکه مقوله فرهنگسازی و به ویژه بحث فرهنگ ترافیک بسیار اهمیت دارد، اظهار داشت: بر اساس آمار استخراج شده در هشت ماهه گذشته باوجودی که بالاترین مشخصات فنی در بزرگراهها و آزادراهها است، اما بیشترین تصادفات منجر به فوت در این نقاط روی میدهد.
وی افزود: ۴۷ درصد تصادفات فوتی در آزادراههای استان به طول حدود ۶۰۰ کیلومتر روی میدهد و سهم راههای روستایی به طول بیش از یک هزار و ۳۰۰ کیلومتر با کمترین مشخصه فنی ۱۳ درصد تصادفات است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان ادامه داد: این امر نشان میدهد، کاربران جادهای و رانندگان سرعت مطمئنه را رعایت نمیکنند و چه بسا اگر در این محورها نیز همچون راههای روستایی رعایت کنند، امروز شاهد کاهش تصادفات بودیم.
امرایی با اشاره به عبور یک میلیون زائر اربعین از جادههای لرستان گفت: تصادفات در محور کوهدشت – زانوگه – پل سیمره به طول حدود ۴۶ کیلومتر بسیار بالاست.
وی با اشاره به جان باختن ۱۳۸ نفر در این محور افزود: این محور سال ۱۳۳۸ یعنی حدود ۶۵ سال قبل به بهرهبرداری رسیده اما حتی یک سانتیمتر توسعه مسیر نداشته است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان تاکید کرد: باید وزارت راه و شهرسازی به ویژه شرکت زیرساخت اهتمام ویژهای در بحث ارتقای این محور داشته باشد.
امرایی تصریح کرد: بر اساس آمار پلیس راه ۵۰ درصد مصدومان سوانح جادهای در بیمارستان جان خود را از دست میدهند؛ ۴۲ درصد سر صحنه تصادف و هشت درصد هم در حین انتقال جان میبازند که این آمار نگران کننده است.
وی با طرح این پرسش که چرا ۵۰ درصد از مصدومان در بیمارستانها فوت میکنند؟ ادامه داد: دستگاه مربوطه باید در مورد این قضیه توضیحات جامع و کاملی ارائه دهد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان گفت: بر اساس ضوابط اجرایی بحث نگهداری و زیرساخت راههای غیرشهری به ویژه راههای فرعی و روستایی از محل اعتبارات استانی است که لرستان از این نظر بسیار ضعیف میباشد.
امرایی اضافه کرد: با وجود گذشت ۹ ماه از سال اما فقط ۱۰ درصد اعتبارات تخصیص پیدا کرده و اقدامات صورت گرفته از طریق چانه زنی برای جذب اعتبارات سازمان راهداری و ملی ادامه دارد.
وی با تاکید بر اصلاح هندسی چهار خطهها بیان کرد: بر اساس ابلاغیه کمیسیون ایمنی راههای کشور قریب ۸۸۷ نقطه پر تصادف در کشور شناسایی و به استانها ابلاغ شده که از این مجموع حدود ۲۲ نقطه در حوزه استان لرستان قرار دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان ادامه داد: امسال ۱۷ نقطه اصلاح هندسی و ایمنسازی شده و تلاش میشود پنج نقطه باقی مانده تا پایان سال به طور کامل ایمنسازی شود.
امرایی گفت: ۲۰۸ نقطه نیز متفاوت از نقاط حادثهخیز بوده اما پر تصادف هستند و سعی میکنیم از شهرستانهایی که بیشترین تصادفات را دارند، بیشترین تحلیل را انجام دهیم.
معاون پیشگیری دادگستری لرستان نیز در این جلسه گفت: آمار استان در تصادفات منتهی به فوت و جرح مناسب و قابل قبول نیست.
بیژن دارایی افزود: بر اساس اطلاعات واصله از دادستانی کشور؛ استان سال ۱۴۰۲ رتبه ۱۲ کشور را به خود اختصاص داد، همچنین تعداد جان باختگان ۱۳ درصد افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: آمار پزشکی قانونی بیانگر این است که کشتههای تصادفات لرستان در سال ۱۴۰۱ تعداد ۴۸۰ نفر بوده و سال گذشته نیز ۴۸۴ نفر بوده که روند افزایشی داشته است.
معاون دادگستری لرستان در خصوص تصادفات منجر به جرح استان یادآور شد: سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۰ هزار و ۲۴۶ نفر در تصادف جرحی و سال گذشته نیز ۱۰ هزار نفر مجروح و مصدوم شدند.
دارایی گفت: همچنین در هفت ماهه نخست سال جاری ۶ هزار و ۶۹۳ مصدوم و سال گذشته ۶ هزار و ۵۲۸ نفر در تصادفات جرحی آسیب دیدهاند که ۲.۵ درصد رشد را نشان میدهد.
به گفته وی تکالیفی بر عهده بسیاری از دستگاهها گذاشته شده و دستورالعملی وجود دارد که کمیته آموزش آن بر عهده شهرداریهاست و باید آموزشهای لازم را در زمینه کاهش تصادفات به شهروندان در دستور کار قرار دهند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0