معاون مشارکتهای مردمی سازمان اجتماعی کشور ؛ ۲۲۰ هزار تشکل مردم نهاد، گروههای جهادی، انجمنهای مذهبی در کشور وجود دارد
به گزارش کاتنا ، محسن ولیئی در جلسه شورای توسعه اجتماعی و حمایت از سازمانهای مردم نهاد لرستان اظهار داشت: دولت چهاردهم ۲ اقدام مهم ریلسازی فرهنگی در راستای توانمندسازی و کاهش آسیبهای اجتماعی و انتخاب مشاور اجرایی و قراردادن تعدادی از سمنها در دستگاههای اجرایی برای انتصابات را در دستور کار قرار داد، چراکه نسبت به حضور مردم در تصمیم، اجرا، سازماندهی، هدایت، نظارت و راهبردسازی اهتمام ویژه دارد.
وی انتصاب مدیران جوان، فعال و باتجربه در استانداریها را بیانگر عزم دولت برای مشارکت جدی مردم در عرصههای مختلف دانست و گفت: تامین امنیت، بهداشت و آموزش جزو وظایف ذاتی دولتها و مابقی مسوولیت ها، غیر ذاتی و قابل واگذاری به مردم است.
معاون مشارکتهای مردمی سازمان اجتماعی کشور یادآور شد: اگر دولتها نتوانند مردم را پای کار بیاورند، مشروعیت خود را از دست میدهند، چون حکمرانی مشروع و مطلوب با پشتوانه مردم محقق میشود و شهروندان در بحرانهایی مانند، سیل و زلزله نشان دادند به حکومت داری کمک میکنند که ۲۲۰ هزار تشکل مردم نهاد، گروههای جهادی، انجمنهای مذهبی در کشور وجود دارد.
ولیئی با تاکید بر ضرورت اقدامات فرهنگی و پیشگیرانه برای کاهش آسیبهای اجتماعی اظهار کرد: درصد بازیابی و رهایی از اعتیاد خیلی پایین است در صورتی که اگر با طرح «نماد» آموزش و پرورش، فرهنگسازی خانوادهها و اقدامات پیشگیرانه، اقدام شود، هزینههای کمتر با نتایج بهتری خواهیم داشت.
وی بیان کرد: هزینههای مقابله و درمان بسیار بیشتر از پیشگیری است و پیشگیری با کلاس آموزشی، و رویدادهای فرهنگی و عقیدتی محقق میشود.
معاون مشارکتهای مردمی سازمان اجتماعی کشور افزود: تعداد کمی از مردم با کودک همسری آشنا هستند در صورتیکه باید مسوولان از طریق رسانهها به مردم در این خصوص اطلاعرسانی کنند تا پیشگیری و فرهنگسازی صورت گیرد، چون پدیدههای اجتماعی در صورت پیشگیری صحیح به مسائل و آسیب احتماعی تبدیل نمیشوند.
ولیئی تصریح کرد: معرفی تشکلهای مردم نهاد موفق به مردم باید مانند سلبریتیهای فرهنگی، ورزشی و هنری توسط رسانهها انجام شود که متاسفانه کمتر به آن پرداخته شده است.
وی فعالیت ۶۵۰ تشکل مردم نهاد در لرستان را مطلوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: این استان با ظرفیتهای پنهان و محرومیتهای آشکار مواجه است که در برخی روستاها و محلات حاشیهنشین آن، موارد بحرانی مشاهده میشود و کار سمن (سازمانهای مردم نهاد) حضور در این مناطق و بالفعل کردن ظرفیت هاست.
معاون سازمان امور اجتماعی کشور ادامه داد: افزایش اعتبارات سمنها در راستای توانمندسازی جامعه هدف، بدون آموزش و برنامه، اثربخشی و کارایی لازم را ندارد و بهره وری از آن حاصل نمیشود، چراکه آموزش و فرهنگسازی یکی از راهکارهای حوزه توانمندسازی میباشد.
ولیئی تاکید کرد: باتوجه به اهمیت مشارکتهای مردمی، رویداد «شهروند ارزشمند» یا روز داوطلب اجتماعی، برای تعریف افراد شاخص این حوزه تعریف شده و بزودی در کشور برگزار میسود که رسانهها میتوانند افراد منتخب مانند خیران سلامت و فعالان فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را به مردم معرفی کنند.
وی اضافه کرد: تعداد بسیاری از پزشکان تهرانی روز پنجشنبه برای همه مراجعان ویزیت رایگان انجام میدهند که این نمونهای از شهروند ارزشمند است و باید جریانسازی فرهنگی شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0