مهدی آل کثیر
استاندار لرستان خبر داد ؛ سرمایهگذاری ۸ هزار میلیارد تومانی کشت و صنعت سلسله
به گزارش خبرنگار کاتنا ، لرستان ابوطالب شفقت پانزدهم مهرماه در مراسم کلنگزنی مجتمع کشت و صنعت شهرستان سلسله با اشاره به پیگیریهای لازم برای ایجاد این مجتمع عنوان کرد: کمتر از ۷۰ روز است که پیگیریها، تخصیص زمین و آب و سایر شرایط توسط مسئولان استان و شهرستان با مدیران شرکت انتخاب برای ایجاد این طرح صورتگرفته و باتوجهبه شناختی که از این مجموعه وجود دارد امیدواریم کمتر از یکسال شاهد بهرهبرداری از فاز نخست آن باشیم.
وی بیان کرد: خوشبختانه اراده مشترکی بین سرمایهگذاران و مسئولان استان و شهرستان برای اجرای این طرح صورتگرفته که در شرایط موجود و جابهجاییهای دولت اتفاق کمنظیری است.
استاندار لرستان افزود: بزرگترین مزیت استان اقتصاد کشاورزی است که چنانچه در راستای علم و فناوری با استفاده از نیروهای متعهد و نخبه بکار گرفته شود میتواند بخش مهمی از نیاز امنیت غذایی کشور را تأمین کند.
شفقت گفت: این توانایی وجود دارد که با استفاده از ظرفیتهای خدادادی تولیدات مختلف کشاورزی را با استفاده از آب، خاک و نیروی مستعد انسانی در این استان افزایش داد.
وی داشتن اراده را برای اجرای چنین طرحهایی مهم و گفت: تابآوری در مقابل اراده در این راستا بسیار مهم است و با وجود مشکلات که وجود دارد همت و اراده مردم باید برای بهرهبرداری از منابع موجود باید تقویت شود.
استاندار لرستان با تأکید بر وحدت و همدلی در پیشبرد اهداف افزود: یکپارچگی و وحدت مهمترین عامل رسیدن به هر هدفی است و این نوع فعالیتهای کشاورزی باید الگویی برای همه باشد و در این راستا ایجاد آموزشگاههای تولیدی و تجاری و بینالمللی کردن تولیدات چنین طرحهایی در استان ضروری است.
شفقت خاطرنشان کرد: میتوانیم با اقتصاد کشاورزی سهم اشتغال خود را در استان افزایش دهیم و در سایه این پروژه چرخههای اقتصادی بسیاری را شکل دهیم و فعالیتهای کشاورزی روستایی را نیز در سایه آن متحول کرد.
وی با اشاره به اینکه سرمایهگذاری پروژه کشت و صنعت ۸ هزار میلیارد تومان است، گفت: پروژه کشت و صنعت سلسله ۷۰۰ نفر را به طور مستقیم جذب کار میکند.
استاندار لرستان مساحت پروژه را یک هزار هکتار عنوان کرد و گفت: در این مجموعه ۶۰۰ هکتار جنگلکاری، ۵۰ هکتار واحد محصولات گلخانهای، ۱۵۰ هکتار واحد فراوری و تکمیل زنجیره گیاهان دارویی، ۲۰ هکتار واحد تولید و تکمیل زنجیره آبزیان، ۳۰ هکتار تولید پرورش و تکمیل زنجیره دام سبک و ۱۵۰ هکتار گردشگری تعریف شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0