مهدی آل کثیر
استاندار لرستان: محوریترین فعالیت استان اقتصاد کشاورزی است
به گزارش کاتنا ، ابوطالب شفقت در نشست با فعالان حوزه کشاورزان استان اظهار داشت: با برگزاری این جلسات دنبال این هستیم تا نظرات و مشکلات کشاورزان را در سطح استان بشنویم و پس از ارزیابی و مطالعه و حل مشکلات به دنبال توسعه اقتصاد کشاورزی استان برویم.
وی تصریح کرد: محوریترین فعالیت استان لرستان اقتصاد کشاورزی است که این سیاست را در اولین روز به عنوان یک سیاست راهبردی ابلاغ کردهام و جلسات متعددی در این زمینه برگزار شده است و کارگروه اقتصاد کشاورزی را با حضور خودم و دبیری جهاد کشاورزی تشکیل دادهام.
استاندار لرستان افزود: در حال حاضر سهم خودم را به صورت حضور در جلسات متعدد با کشاورزان دنبال میکنم که به صورت شرکت در جشنوارههای کشاورزی و بازدید از مزارع، باغات و دامداریها در کنار کشاورزان انجام می پذیرد.
شفقت تصریح کرد: انتظار من از دستگاههای اجرایی و دبیر کارگروه اقتصاد کشاورزی این است که فعالیتهای خود را در زمینه توسعه اقتصاد کشاورزی استان ارائه دهند.
وی گفت: آب به عنوان محوریترین ابزار کشاورزی است و آب منطقهای استان موظف است به عنوان یک تکلیف، تخصیص لازم را برای کشاورزان فراهم کند و به این منظور از کشور تخصیص مورد نیاز را بگیرد.
استاندار لرستان افزود: در تمام سرزمین لرستان آب مورد نیاز در حوزه های کشاورزی و دامداری باید از منابع آبی که دارد تامین شود و آب منطقهای استان لازم است با مدیریت درست، آب را به سمت زیر زمین و ساماندهی آب ببرند و به هیچ عنوان نباید اعلام کنند برای تخصیص گلخانه ،زراعت و دامپروری تخصیص نداریم.
وی افزود: هر زمینی از لرستان که در آن امکان فعالیت کشاورزی، احداث گلخانه، باغ و دامپروری وجود داشته باشد اداره آب باید نسبت به تامین آب مورد نیاز اقدام کند.
شفقت گفت: در سال جاری با گزارشات جهاد کشاورزی سهم تسهیلات بخش کشاورزی از ۲۲ درصد به ۳۸ درصد افزایش یافته است تا با افزایش نقدینگی مشکلات کشاورزان و فعالان اقتصادی را در این حوزه حل کنیم.
استاندار لرستان گفت: به صدا و سیمای جمهوری اسلامی پیشنهاد میکنم یک شبکه تحت عنوان شبکه روستا راهاندازی کرده تا با پخش محتوای مناسب به روستاییان کمک کند تا احساس هویت کنند و به روستاها برگردند.
وی افزود: ما مسئولین موظفیم امکانات و رفاهیات روستا را فراهم کنیم تا مردم به روستا بازگردند و بتوانیم فرهنگ زندگی روستایی را همانگونه که هست به عنوان یک فرهنگ با ارزش در جامعه جا بیندازیم چرا که تولید مواد اولیه و رونق اقتصادی با توسعه روستا شکل می گیرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0