مهدی آل کثیر

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان ؛ تسهیلات خوداشتغالی به سربازان دارای مهارت پرداخت می شود

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان گفت : با توجه به رایزنی‌های انجام شده تسهیلات خوداشتغالی به سربازان دارای پرداخت می شود . مهارت،
کد خبر : 17167
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۷

به گزارش خبرنگار کاتنا ، سردار نعمت الله باقری در نشست هم اندیشی قرارگاه مهارت آموزی سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان ، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت و ضرورت مهارت آموزی سربازان علاوه بر فراگیری فنون نظامی، افزودد: امروز مهارت آموزی در جامعه و در میان افراد جایگاه خود را یافته است و در حوزه نیروهای مسلح نیز مهارت آموزی بر پایه اصول ریل گذاری شده لذا برنامه‌ریزی‌ها بایستی بر مبنای حرکت بر روی این ریل باشد.

وی میزان ورودی و خروجی نیرو‌های مسلح به پادگان‌ها را بطور میانگین ۴۰۰هزار نفر در سال اعلام کرد و افزود: مضاف بر سایر تخصص‌ها کشور به نیروهای فنی و ماهر نیز نیاز دارد، بنابراین دوران خدمت سربازی برای این خیل عظیم از جوانان کشور می‌تواند فرصتی مناسب جهت کسب یک مهارت شغلی باشد.

فرمانده سپاه لرستان ضمن اشاره به رایزنی‌های انجام شده پیرو پرداخت تسهیلات خوداشتغالی به سربازان دارای مهارت، از افتتاح مجتمع مهارت آموزی در دهکده مقاومت در آینده نزدیک خبر داد و گفت: امیدواریم با همکاری و حضور فعال دستگاه‌های مربوطه بویژه اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان، این مجتمع بتواند به شایستگی در مدار خدمت به سربازان وظیفه، کادر سپاه پاسداران، خانواده و فرزندان آنان و حتی بازنشستگان قرار گیرد.

سردار باقری اظهار داشت : با توجه به زیرساخت‌های مجتمع مهارت آموزی و امکانات تامین شده توسط اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای، بنا داریم که افراد ساکن در مناطق محروم و روستاییان نیز در جوار این مرکز از خدمات آن بهره‌مند شوند.

فرمانده سپاه لرستان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: انتظار می‌رود دستگاه‌های ذیربط بسته به شرایط اقلیمی، اقتصادی و فرهنگی جامعه زمینه‌های لازم جهت آموزش مهارت‌های تخصصی و فنی را فراهم آورند.

در ادامه این نشست، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای لرستان به شرح مختصری از رویکرد سازمان و رسالت آن پرداخت و بیان کرد : این اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان  ۱۱ هزار استاندار آموزشی، ۱۹ گروه هدف و دارنده ۱۸ مرکز ثابت دولتی، ۳۰ تیم سیار، ۱۲ مرکز جوار کارگاهی و ۱۳ مرکز جوار دانشگاهی در سطح استان دارد.

پاشایی از مربیان با تجربه، کارگاه‌های مجهز و زیرساخت‌های مناسب به عنوان بازوان توانمند آموزش فنی و حرفه‌ای یاد کرد و اعتبار بالای گواهینامه‌های مهارت را در سطح بین‌المللی، تصدیق کننده آن دانست.

وی اظهار داشت: نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم و نیز تاکید معظم له بر اهمیت نقش آموزش و مهارت آموزی جوانان، حجت را بر ما در راستای ترویج و توسعه مهارت آموزی تمام کرد، از این رو تمامی مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای بصورت عملیاتی پای کار بوده و از آنجا که سربازان وظیفه یکی از گروه‌های هدف و مورد توجه ماست لذا با تکیه بر تجهیزات و زیرساخت‌هایی موجود قادر به تامین خدمات مد نظر قرارگاه مهارت آموزی سپاه استان هستیم.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای لرستان اضافه کرد: با توجه به اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای تنها متولی امر آموزش غیر رسمی در کشور است، سیاست موازی کاری در حیطه آموزش توسط سایر دستگاه‌ها، ما را در انجام رسالت خود دچار مشکل می‌کند، از این رو جهت رسیدن به نقطه آرمانی ضرورت دارد همگی بر یک هدف متمرکز شویم.

پاشایی در پیان به موضوع آزمون‌های پایان دوره سربازان وظیفه پرداخت و گفت: در صورتیکه یک سایت در اختیار مجموعه آموزش فنی و حرفه‌ای استان قرار گیرد، آمادگی خود را به منظور تجهیز سالن آزمون آنلاین که دغدغه مسئولین آموزش در پادگان هاست، اعلام می‌داریم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

شعار سال 1403 کاریابی دیجیکار
تلفن 197 پلیس فرماندهی انتظامی

تلفن 197 پلیس فرماندهی انتظامی

پیشخوان روزنامه های امروز