مهدی آل کثیر
استاندار لرستان لرستان مطرح کرد؛ لرستان؛ بستر فرصتهای نوین صنایع تبدیلی و توسعه محصول انجیر

به گزارش خبرنگار کاتنا ، سید سعید شاهرخی با هدف توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته به ظرفیتهای کشاورزی لرستان وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی دیدار و گفتگو کرد.
استاندار لرستان در این نشست با اشاره به وجود ۸۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی حاصلخیز و سهم ۱۲/۵ درصدی استان از منابع آب کشور، بر لزوم توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات کشاورزی تأکید کرد.
شاهرخی اظهار داشت: وجود این منابع ظرفیت ارزشمندی برای توسعه تولیدات کشاورزی و صنایع غذایی دارد.
وی افزود: مجتمع کشت و صنعت دشتیافته لرستان با ۲۵ هکتار فعالیت، و سرمایهگذاری در حوزه کودهای شیمیایی و اسید فسفوریک، نمونهای از اقدامات توسعهای در استان است.
استاندار لرستان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اختصاص بیش از ۲۸۰۰ هکتار از اراضی شهرستانهای پلدختر و معمولان به کشت انجیر، گفت: سالانه حدود ۵۴ هزار تن انجیر مرغوب از این اراضی برداشت میشود.
شاهرخی تأکید کرد: انتظار ما از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و فعالان صنایع غذایی، ایجاد صنایع تبدیلی، فرآوری محصول انجیر و راهاندازی سردخانههای استاندارد در این مناطق است.
وی گفت: همه ظرفیتها برای حمایت از فعالان اقتصادی از واگذاری زمینهای صنعتی تا تسهیل در دریافت تسهیلات بانکی، فراهم است.
استاندار افزود: بر اساس نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری، اولویت استان سرمایهگذاری برای تولید است و لرستان با ظرفیتهای متنوع کشاورزی، بستر مناسبی برای ایجاد صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات کشاورزی دارد.
شاهرخی گفت: باتوجه به کیفیت ممتاز انجیر شهرستانهای پلدختر و معمولان و ویژگیهای مهمی همچون زودرس بودن و بازارپسندی این محصول، سرمایهگذاری در این بخش بسیار سودآور و موثر است.
در این نشست، شرکتهای بزرگ صنایع غذایی از جمله دلپذیر، یک و یک، زرماکارون و رژین تاک حضور داشتند و بر علاقهمندی خود برای سرمایهگذاری در لرستان تأکید کردند.
این نشست با حضور دکتر «حمیدرضا کاظمی» نماینده مردم پلدختر و معمولان، دکتر «لک علی آبادی» نماینده مردم درود و ازنا، مدیران عامل بانک توسعه تعاون و بانک رفاه کشور و مدیران کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاد کشاورزی لرستان و جمعی از تولید کنندگان، سرمایه گذاران و فعالین حوزه مواد غذایی کشور برگزار شد.
نشست هماندیشی و مشارکت پیرامون صنایع تبدیلی و بررسی ظرفیتهای محصول انجیر در شهرستانهای پلدختر و معمولان در محل سالن جلسات بانک توسعه تعاون کشور، برگزار شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.









ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0