پلمب ۴۱۴ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در البرز

راضیه بحرالعلوم

پلمب ۴۱۴ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در البرز

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از پلمب ۴۱۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع موادغذایی و کشف بیش از ۹۰ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در طرح سلامت نوروزی خبر داد.
کد خبر : 26316
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹
پلمب ۴۱۴ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در البرز

معصومه جودکی در گفت‌وگو با کاتنا از کرج ضمن قدردانی از زحمات همکاران خود در راستای اقدامات صورت گرفته در طرح سلامت نوروزی اظهار داشت: در طرح سلامت نوروزی، بیش از 75 هزار مورد بازدید از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی در استان صورت گرفت که به صدور بیش از 5 هزار و 700 اخطار کتبی منجر شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اذعان کرد: معرفی 592 صنف به مراجع قضایی، پلمب 414 مرکز متخلف و کشف بیش از 90 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در طرح سلامت نوروزی صورت گرفته ‌و بیش‌ترین صنف پلمب شده مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مانند اغذیه‌فروشی‌ها و رستوران‌ها بودند.

وی عنوان کرد: از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه تخلف و عدم رعایت بهداشت توسط مراکز مذکور، موضوع را از طریق تماس با سامانه 190 گزارش دهند و اطمینان داشته باشند که به شکایت‌های آن‌ها رسیدگی خواهد شد؛ در طرح سلامت نوروزی، بیش‌ترین موادغذایی معدوم شده نیز انواع آب‌میوه، گوشت تاریخ‌مصرف گذشته و شیرینی‌های مانده بودند.

جودکی خاطرنشان کرد: طی این مدت بیش از 36 هزار مورد کلرسنجی آب آشامیدنی و بیش از 122 هزار مورد سنجش کیفیت مواد غذایی و محیط صورت گرفته و یک هزار و 490 مورد نمونه‌برداری و آزمایش کیفیت میکروبی آب شرب نیز از دیگر اقدامات انجام شده در راستای طرح سلامت نوروزی به شمار می‌رود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

شعار سال1404 حقوق و دستمزد 1404
کاریابی دیجیکار
تلفن 197 پلیس فرماندهی انتظامی

تلفن 197 پلیس فرماندهی انتظامی

پیشخوان روزنامه های امروز