پلمب ۴۱۴ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در البرز

راضیه بحرالعلوم

پلمب ۴۱۴ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در البرز

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از پلمب ۴۱۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع موادغذایی و کشف بیش از ۹۰ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در طرح سلامت نوروزی خبر داد.
کد خبر : 26316
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹
پلمب ۴۱۴ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در البرز

معصومه جودکی در گفت‌وگو با کاتنا از کرج ضمن قدردانی از زحمات همکاران خود در راستای اقدامات صورت گرفته در طرح سلامت نوروزی اظهار داشت: در طرح سلامت نوروزی، بیش از 75 هزار مورد بازدید از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی در استان صورت گرفت که به صدور بیش از 5 هزار و 700 اخطار کتبی منجر شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اذعان کرد: معرفی 592 صنف به مراجع قضایی، پلمب 414 مرکز متخلف و کشف بیش از 90 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در طرح سلامت نوروزی صورت گرفته ‌و بیش‌ترین صنف پلمب شده مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مانند اغذیه‌فروشی‌ها و رستوران‌ها بودند.

وی عنوان کرد: از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه تخلف و عدم رعایت بهداشت توسط مراکز مذکور، موضوع را از طریق تماس با سامانه 190 گزارش دهند و اطمینان داشته باشند که به شکایت‌های آن‌ها رسیدگی خواهد شد؛ در طرح سلامت نوروزی، بیش‌ترین موادغذایی معدوم شده نیز انواع آب‌میوه، گوشت تاریخ‌مصرف گذشته و شیرینی‌های مانده بودند.

جودکی خاطرنشان کرد: طی این مدت بیش از 36 هزار مورد کلرسنجی آب آشامیدنی و بیش از 122 هزار مورد سنجش کیفیت مواد غذایی و محیط صورت گرفته و یک هزار و 490 مورد نمونه‌برداری و آزمایش کیفیت میکروبی آب شرب نیز از دیگر اقدامات انجام شده در راستای طرح سلامت نوروزی به شمار می‌رود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

شعار سال 1403 کاریابی دیجیکار
تلفن 197 پلیس فرماندهی انتظامی

تلفن 197 پلیس فرماندهی انتظامی

پیشخوان روزنامه های امروز