۶۲۴۱ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان ری
علیرضا بحرالعلوم
۶۲۴۱ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان ری

به گزارش کاتنا از ری، مصطفی امینی، با اشاره به آغاز این طرح از یازدهم اسفندماه 1403 و ادامه آن تا 15 فروردین 1404، اظهار داشت: از آغاز طرح تا 28 اسفندماه 1403، 6241 مورد بازرسی انجام شده که شامل 4969 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع غذا و 1272 مورد از اماکن عمومی است. در این مدت، 12 هزار کیلوگرم/لیتر مواد غذایی فاسد کشف، توقیف و معدومسازی شده و 96 مکان عمومی و مرکز تهیه و توزیع پلمب شده است.
وی افزود: تا به امروز، 1394 مورد کلرسنجی منابع آب آشامیدنی انجام و 206 مورد شکایت ثبتشده در سامانه 190 وزارت بهداشت نیز به سرعت پیگیری شده است.
مدیر شبکه بهداشت شهرستان ری گفت: نظارتهای مهندسین بهداشت محیط در سه نوبت صبح، عصر و شب، حتی در ایام تعطیل، ادامه دارد و شهروندان میتوانند هرگونه موضوع بهداشتی را از طریق سامانه 190 وزارت بهداشت گزارش دهند که بهسرعت پیگیری خواهد شد.
امینی با بیان اینکه بازرسیها شامل تمام مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، سامانههای آبرسانی، مراکز اقامتی، مجتمعهای بین راهی و غیره است، تصریح کرد: کارشناسان با هرگونه تخلف بهداشتی که سلامت شهروندان را تهدید کند، مطابق قانون برخورد خواهند کرد.
وی همچنین به همکاریهای خوب با فرمانداری، تعزیرات، نیروی انتظامی، قوه قضائیه، دامپزشکی، صمت، اتاق اصناف و اتحادیههای صنفی در قالب گشتهای مشترک اشاره کرد و افزود: تلاش تمامی این دستگاهها برای حفظ سلامت شهروندان عزیز است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0