تولید سالانه ۲۰ هزار تن گوشت توسط دامداران ورامینی
علیرضا بحرالعلوم
تولید سالانه ۲۰ هزار تن گوشت توسط دامداران ورامینی
رضا فرامرزی در گفتوگو با کاتنا در ورامین، با اشاره به ظرفیتهای موجود در این شهرستان بیان کرد: ورامین با بیش از 2 هزار و 300 واحد دامی رتبه اول استانی را دارد و هر ساله حدود 190 هزار تن شیر در این شهرستان تولید میشود که از این بابت پس از شهرستان ری، رتبه دوم استانی را در اختیار دارد.
وی افزود: سالانه بیش از 20 هزار تن گوشت قرمز در ورامین تولید میشود و از این لحاظ رتبه اول کشور و رتبه اول استان تهران را دارد که یکی از توانمندیهای خوب شهرستان ورامین نیز محسوب میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورامین در ادامه گفت: از تعداد کل واحدهای دامی استان تهران مطابق آمار سازمان برنامهریزی تهران، بیش از 37 درصد واحدهای دامی در شهرستان ورامین مستقر هستند و به ازای هر واحد بیش از 284 رأس دام نگهداری میشود که از لحاظ تعداد واحد دامی بعد از استان قزوین در رتبه دوم کشوری قرار دارد.
فرامرزی تصریح کرد: در زمینه دام سبک و سنگین 25 هزار رأس دام شیری در ورامین وجود دارد و 148 هزار گوساله پرواری و بیش از 112 هزار رأس گوسفند در شهرستان ورامین پرورش و نگهداری میشود.
توزیع روزانه 300 تن گوشت قرمز 285 هزار تومانی تا پایان ماه مبارک رمضان
وی با اشاره به اهمیت تامین و توزیع زودهنگام نهادههای دامی گفت: در حال حاضر واسطهها حذف شده و این نهادهها طی مدت 2 الی 3 روز به دست دامدار میرسد و دامدار با خیال آسوده کار خودش را انجام میدهد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورامین خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم نسبت به ارائه نهادههای مدتدار اقدام کرده و دامدار میتواند با خرید جو و ذرت یک پروسه 3 الی 6 ماهه را طی کند و هیچ نگرانی در این خصوص نداشته باشد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0